dijous, 17 d’octubre del 2013

Alonso creu que va perdre el títol al juliol

Alonso creu que va perdre el títol al juliol

El pilot de Ferrari Fernando Alonso considera que la batalla pel títol mundial de Fórmula 1 la va perdre ja al juliol passat, quan el paquet de novetats preparat per l'escuderia italiana no va donar el resultat desitjat.
"Crec que el problema va ser el nostre desenvolupament. No ens adaptem al pneumàtic o no vam donar els passos que havíem previst. Arribem al juliol amb bones novetats sobre el paper que no van donar resultat a la pista i això va aturar la millora en el rendiment que havíem de haver aconseguit ", va comentar Alonso en declaracions a Autosport.
El títol, segons la seva opinió, se li va escapar al juliol, al voltant del GP de la Gran Bretanya, i els canvis introduïts per Pirelli en els pneumàtics, tornant a l'estructura del 2012, va acabar d'arruïnar les possibilitats de Ferrari.
"És evident que alguns equips van perdre competitivitat i que altres millorar una mica el seu rendiment, com Sauber. Però Pirelli va haver de fer aquests canvis perquè els pneumàtics rebentaven, no va ser una decisió per afavorir a un o altre equip. Era només per seguir competint. Nosaltres no podíem fer res ", ha advertit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada