dimarts, 29 d’octubre del 2013

Celebració de campionat dels Espargaró a Granollers

Els germans Espargaró han celebrat el títol mundial des del balcó de l'ajuntament de Granollers, davant unes 3.500 persones que van omplir la plaça de la Porxada, des d'on el jove Pol, flamant campió de Moto2, va voler oferir-li el títol al seu germà Aleix.
Després de la caravana pels carrers de la ciutat, van arribar al consistori de Granollers on van ser rebuts per l'alcalde, Josep Mayoral, i el regidor d'esports, Pere Garcia. En el discurs institucional, Mayoral ha recordat que coneixia bé als dos germans: "Us hem vist des que anàveu al taller del vostre pare a olorar gasolina. Sou els millors ambaixadors de la nostra ciutat".
Pol Espargaró, molt emocionat, ha assegurat que el títol que va obtenir a Motegi "també és del meu germà Aleix", perquè sempre ha estat al seu costat donant-li suport. "Sense ell no hauria estat possible aconseguir-ho", ha reiterat el petit dels Espargaró.
Aleix, per la seva banda, ha donat les gràcies a tots i molt content ha exclamat: "Això és una passada! Som campions del Món!".
Després de l'acte institucional, els dos pilots van sortir al balcó de l'ajuntament i van ser aclamats per una plaça de la Porxada plena com en les grans ocasions. Aquí, els pilots molt menys nerviosos van començar a cantar amb tot el públic abans de baixar a l'escenari que havien preparat per al fi de festa amb tot l'equip."No sé com expressar tota la meva gratitud", ha dit Pol "Pensava que això només passava quan el Barça guanya la Lliga", ha sentenciat Aleix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada