dijous, 7 de novembre del 2013

Ecclestone diu "vagues de merda" a la premsa

Ecclestone, de 83 anys, està acusat d'haver arribat a un "acord corrupte" amb un banquer per facilitar la venda de participacions de Fórmula a un comprador proper als seus interessos, segons l'advocat del grup de comunicació alemany Constantin Medien. 
En la seva intervenció , l'empresari britànic ha reiterat avui que les acusacions de Constantin Medien "no tenen fonament", alhora que va negar haver participat en "conspiració alguna".
Ecclestone va explicar al jutge instructor que va efectuar pagaments a l'esmentat banquer perquè aquest, ha apuntat, "va dir que em trauria diners chantajeándome pels arranjaments fiscals del nostre fideïcomís familiar, la qual cosa hagués resultat molt costós, 10 milions de lliures (12 milions d'euros) de fet ".
"És la veritat, és el que sempre he dit", va insistir el patró de la F1 durant la seva compareixença en un procés que s'espera que s'allargui diverses setmanes. 
La companyia alemanya, que al · lega pèrdues econòmiques a causa de la suposada trama, acusa Ecclestone d'haver arribat a un acord amb aquest banquer durant una reunió mantinguda a la capital britànica.
El juliol passat, la fiscalia de Munic (Alemanya) va acusar formalment de suborn al magnat britànic pel presumpte pagament de 44 milions de dòlars (32 milions d'euros) a un antic directiu del banc públic bavarès BayernLB.
Segons la fiscalia alemanya, Ecclestone va pactar un suborn amb el banquer Gerhard Gribkowsky durant el procés de venda de les participacions que tenia l'entitat bavaresa en el negoci de la Fórmula 1.
El banquer hauria rebut el 2006 l'encàrrec del banc BayernLB, al consell d'administració pertanyia, de vendre la seva participació a la F1, operació en la qual va treballar estretament amb Ecclestone.

1 comentari:

  1. el blog esta molt ben fet i amb bona informacio del motor ja sigui motos o cotxes

    ResponElimina