dijous, 21 de novembre del 2013

El 'Kaiser' es rendeix davant Vettel

Els ressons que perduren del Gran Premi d'Estats Units, quan el Gran Circ ja ha aterrat al Brasil, són el final de temporada de Sebastian Vettel i el ritme amb què comença a atacar els números de Michael Schumacher. El detentor de gairebé tots els rècords de la Fórmula 1 també es rendeix al jove pilot de Red Bull i opina que serà ell qui vagi apartant a la història.
"Sempre he tingut la postura que els rècords estan per trencar-se. És evident que Sebastian és capaç d'aconseguir els set títols, ja que encara és molt jove i té gana. Potser fins i tot pot anar més enllà. Indubtablement, creuaré els dits per ell ", afirma Schumacher a la RTL. La relació entre tots dos ha estat excel · lent. En els últims anys han format l'equip d'Alemanya en la Carrera de Campions.
El Kaiser no és aliè a l'admiració que Seb li ha professat sempre.Vettel parla sovint de la primera vegada que va anar a Hockenheim amb el seu pare, quan només comptava amb sis o set anys. El seu ídol era Michael, com no podia ser d'una altra manera: "Estic segur que quan ell era un noi, s'asseuria davant de la televisió i tractava d'analitzar el que jo estava fent. El millor és que fins i tot ara encara em crida i em fa preguntes ".
La confessió parla també de la humilitat de l'actual campió. "Jo encara no he fet res en comparació amb ell", sol dir sovint. Qui treballa al seu costat assenyala que el millor és que sempre vol millorar. Veient en pista diumenge passat a Austin, feia la impressió que no tenia necessitat ni d'apurar les frenades. Però aquesta superioritat mecànica pot acabar-se, com va passar a l'inici de 2012 i d'aquest any, i Vettel vol estar preparat per a la més dura de les batalles.
Schumacher també aprecia l'amalgama de virtuts que està atresorant en aquests anys. "Si ens fixem en la coherència de les seves actuacions, i com ho aconsegueix, és molt especial. Ha alguns pilots a la pista molt bons, però algú que és capaç de reunir totes les facetes d'aquest esport tan eficientment és molt inusual", valora el de Kerpen.
Vettel té davant seu la possibilitat d'igualar a Interlagos les 9 victòries consecutives d'Alberto Ascari, aconseguides entre el final de 1952 i el principi de 1953. També una altra marca de Schumacher, la de 13 victòries en una mateixa temporada.
Són gairebé els únics al · licients esportius que esperen a Sao Paulo, a més del comiat de Massa a Ferrari davant la seva gent, o si Ferrari és capaç de mantenir el podi al Mundial de Constructors. Un quart lloc en favor del Lotus seria la certificació d'una segona meitat d'any per oblidar, just després del múltiple canvi de pneumàtics de Pirelli.

Vettel és felicitat per Michael Schumacher / Foto: RV RACING PRESS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada