dijous, 17 d’octubre del 2013

El colze de Márquez, protagonista del GP de València

Els responsables del Gran Premi de la Comunitat Valenciana van presentar a la seu de Repsol el vídeo que utilitzaran com a reclam perquè la gent acudeixi a Xest el cap de setmana del 8 al 10 de novembre. I què millor ganxo que el líder de MotoGP, Marc Márquez. O millor dit, el seu colze.
La seva capacitat d'inclinació sobre la moto, capaç de donar suport al colze en l'asfalt, causa sensació i en això s'ha volgut centrar Toxiko, l'empresa que ha produït l'espot, per atraure els aficionats al circuit Ricardo Tormo.
Gonzalo Gobert, director general del Circuit, va comentar que "Marc està fent una gran temporada, però ens ho està posant molt difícil". "Li desitjo el millor però ens agradaria que esperés una mica", va explicar sobre la possibilitat que guanyi el Mundial abans d'arribar a la cita valenciana.
Gobert creu que, almenys, podran comptar amb l'emoció de les altres dues categories: "Tal com està el Mundial, tot apunta que tot es decidirà a Xest, almenys en Moto3 i Moto2".
Quant li van proposar a Márquez fer l'espot, no ho va dubtar. Tony Aragonès, de Toxico, ha destacat que "treballar amb Marc és una experiència brutal. No deixa indiferent a ningú".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada