dimarts, 22 d’octubre del 2013

Gené recolza que el Jarama passi a dir Jarama-María de Villota

El pilot provador de Ferrari Marc Gené va donar suport a través del seu perfil de Twitter la petició en línia perquè el circuit del Jarama passi a dir Jarama-María de Villota com a homenatge a la pilot morta.
Gené recolza que el Jarama passi a dir Jarama-María de VillotaLa petició, que ja acumula més de 10.000 signatures de suport, va ser iniciada a la plataforma Change.org el passat 11 d'octubre per un ciutadà de Vigo. "María de Villota va ser la primera dona espanyola a arribar a la Fórmula 1, i al mateix temps un exemple de superació per a tots. El Reial Automòbil Club d'Espanya (RACE) ho esmentava en un comunicat fa uns dies, on explicava que, des la seva infància, la vinculació que ha tingut amb el RACE, i més estretament amb el Circuit del Jarama, ha estat sempre molt intensa, fins al punt que, a finals del mes de setembre, va apadrinar el Projecte Jarama 2021 ", explica al text.
Per tot això, el creador de la petició reclama al RACE "que faci aquest homenatge a l'esportista" i remet també al hashtag a Twitter # JaramaMariadeVillota.
Aquest hashtag ha estat també emprat per Nico Rosberg per homenatjar la pilot. Per la seva banda, el Circuit del Jarama rep periòdicament un correu electrònic informant de les noves firmes que aconsegueix la campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada