dimarts, 22 d’octubre del 2013

Márquez: "Hem de deixar-lo enrere i concentrar-nos en Motegi"

Márquez: Hem deixar enrere i concentrar-nos en Motegi
El líder del Mundial de MotoGP, Marc Márquez, ha advocat per deixar "enrere" l'error comès a Austràlia, que li va costar la desqualificació i va permetre que se li acosti a la classificació Jorge Lorenzo, i centrar-se ja en el Gran Premi del Japó, que es disputarà el diumenge a Motegi i on pot proclamar-se campió.
"Òbviament estic decebut després de Phillip Island, però aquestes coses poden passar. L'important és que un cop més demostrem que estàvem preparats per a la carrera i érem competitius. Ara hem de deixar enrere i concentrar-nos en Motegi", va afirmar Márquez en un comunicat de la seva equip.
El jove pilot, que torna a tenir l'oportunitat de guanyar el mundial l'any de la seva estrena, va assenyalar que "les condicions de la pista poden variar bastant" i es concentrarà "en la posada a punt per les fortes acceleracions i frenades, que és un aspecte que ara hem millorat ".
"Treballarem dur des del principi, seguint la nostra planificació habitual i donarem el cent per cent per recuperar-nos després d'Austràlia", ha assenyalat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada