dijous, 10 d’octubre del 2013

Ross Brawn deixará Mercedes a finals d' any

Ross Brawn, actual director de l'equip del Mercedes, deixarà el seu càrrec al final de la temporada i serà substituït per Paddy Lowe, exdirector tècnic de McLaren i que es va unir a Mercedes a mitjans d'any després d'uns mesos sabàtics, segons 'Sport Bild '.
Brawn, que porta diversos mesos valorant la situació, hauria expressat la seva decisió a Niki Lauda, ​​president no executiu de l'escuderia, al Gran Premi de Corea. No obstant això, Lauda va apuntar que les converses amb Brawn continuen i que no perd l'esperança de convèncer perquè es quedi.
"Estic en negociacions amb Ross Brawn. No hi ha cap decisió sobre com seran les coses a llarg termini. Aquesta és la situació i així ha estat durant algun temps. El meu objectiu és clarament retenir-lo, però només ell es prendrà la decisió a finals d'any ", va dir Lauda.
La renúncia no provocaria l'adéu definitiu de Brawn a la Fórmula 1, ja que estaria en converses amb Honda, que prepara el seu retorn al Gran Circ el 2015, amb motors per a McLaren. Fonts de l'equip anglès, en canvi, van descartar qualsevol conversa amb Brawn. Els rumors segueixen, però cada vegada són més fonamentats.Ross Brawn, director de l'escuderia Mercedes / FOTO: RV RACING PRESS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada