dilluns, 2 de desembre del 2013

Es confirma la marxa de Ross Brawn de Mercedes

Ross Brawn deixarà el seu càrrec de director de l'equip Mercedes a final d'aquest any segons va revelar la pròpia escuderia en un comunicat.
Els rumors sobre la seva marxa de Mercedes s'han confirmat tot i que encara es desconeix si va a retirar-se de la Fórmula 1, fitxarà per per Ferrari per a 2014 o ho farà amb McLaren-Honda l'any 2015.
En la seva missiva, Mercedes indica que Brawn ha decidit posar fi al seu camí i que després d'un llarg període de reflexió ha posat el el lideratge de l'equip en els directors executius Totto Wolff i Paddy Lowe.
Brawn va indicar que la seva decisió de dimitir es deu al fet que era el moment adequat per a l'equip amb l'objecte d'assegurar l'èxit en el futur. 
"El procés de planificació de la successió que hem posat en marxa durant aquest any significa que ara estem preparats per dur a terme la transició de les meves responsabilitats actuals a un nou equip de lideratge compost per Toto i Paddy ", ha manifestat.
Brawn creu que l'escuderia "està en una posició única per tenir èxit el 2014" i s'ha mostrat "orgullós d'haver contribuït a establir les bases per assolir l'èxit".
"2014 marcarà el començament d'una nova era en l'esport. Per tant, sentim que era el moment adequat per començar al mateix temps una nova era de la gestió de l'equip per assegurar que l'organització està en la posició competitiva més forta possible durant els propers anys ", ha afegit.
Brawn es va congratular pels resultats aconseguits en les últimes temporades i va assegurar que el segon lloc en el Campionat de Constructors d'aquesta temporada "és una fita important".
L'expilot austríac Niki Lauda, ​​director no executiu de Mercedes, va comentar que "en primer lloc i com a qüestió més importants" volia donar les gràcies a Brawn per la seva tasca.
Lauda va assenyalar com un gran pas passar del cinquè lloc el 2013 al segon el 2013 i va considerar que el gran artífex del mateix va ser Brawn, qui "va posar les bases per reclutar persones clau des de 2011, i el rendiment d'aquesta temporada demostra que l'equip està en el camí correcte ".
"Hem tingut llargues discussions amb Ross sobre com ell podria continuar amb l'equip, però està clar que no es pot mantenir a algú quan ha triat seguir el seu camí. Ross ha decidit que aquest és el moment adequat per lliurar les regnes a Toto i Paddy i respectem la seva decisió. Toto i Paddy són les persones adequades per dirigir al nostre equip el 2014 i més enllà ", ha postil · lat Lauda.
Brawn, que portava a Mercedes des de 2010, és un dels responsables d'equips de la Fórmula 1 amb la trajectòria més dilatada (Williams, Lotus, Lola, Arrows, Benetton, Ferrari, Honda, Brawn GP, ​​Mercedes) i reeixida, ja que va portar les regnes de glòria del pilot alemany Michael Schumacher i fins i tot al títol al britànic Jenson Button.
Es confirma la marxa de Ross Brawn de Mercedes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada