dimarts, 29 d’octubre del 2013

Domenicali: "Al juliol ens vam adonar que la situació estava complicada"

El director de l'equip Ferrari, Stefano Domenicali, va admetre que l'alarma en l'equip va començar a sonar el juliol passat, quan van comprovar que les millores introduïdes al cotxe no havien tingut els efectes desitjats, i que la situació va empitjorar amb els canvis en l'estructura dels pneumàtics.
"Sincerament, crec que hi va haver dos moments en què ens vam adonar que la situació estava complicada. Una al juliol, quan vam veure que no vam donar el salt en rendiment que esperàvem amb les novetats introduïdes. Ser un evident signe d'alarma. I el segon , en la segona meitat de la temporada ", ha indicat.
Domenicali va advertir que en les carreres de Spa i Monza "la situació no era tan dolenta, si ens oblidem de Sebastian (Vettel) i de Xarxa Bull, però no vam ser capaços de millorar amb el canvi en l'especificació dels pneumàtics, mentre que altres sí que van obtenir un gran avantatge ".
"Aquestes van ser les dues alarmes que vam veure durant la temporada, quan ens vam adonar que les coses no anaven en la bona direcció", va explicar l'italià, que va reconèixer que aquest any no han fet una bona feina.
"L'any passat vam poder haver guanyat el títol sense tenir el millor cotxe. Érem bons en els altres factors necessaris per assegurar-te que ets un equip guanyador. Enguany no hem estat realment bons en desenvolupar el cotxe i en la gestió dels pneumàtics" , va confessar.
Domenicali: Al juliol ens vam adonar que la situació estava complicada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada