dilluns, 4 de novembre del 2013

Domenicali: "La nostra motivació és encara molt alta per a les dues últimes carreres"


Stefano Domenicali, cap de Ferrari, va treure conclusions positives del Gran Premi d'Abu Dhabi, en què l'escuderia italiana va aconseguir minimitzar els danys "en un circuit hostil per a nosaltres", va precisar.
"Considerant les nostres posicions de sortida, la impressió que vam treure d'aquesta carrera és positiva i ens anem d'Abu Dhabi amb la convicció que hem minimitzat els danys", afirma en un comunicat de l'equip.
Fernando Alonso, que va partir des de la desena posició, va acabar cinquè i Felipe Massa va ocupar al final la mateixa posició-vuitena-en què va sortir.
Domenicali sabia que el cap de setmana seria complicat per a Ferrari."Paguem el preu dels nostres resultats en la sessió de classificació. Malgrat això, estic satisfet amb els resultats de Felipe i Fernando perquè tots dos ho van donar tot en un circuit hostil per a nosaltres", ha subratllat.
Ferrari ocupa ara el tercer lloc al Mundial de constructors, a onze punts de Mercedes. Red Bull, l'equip del campió mundial Sebastian Vettel, ja es va assegurar el títol.
"Ara hem d'abordar les dues últimes curses de la temporada (Estats Units i Brasil), les dues en diferents condicions i tipus de circuit. Nostra motivació és encara molt alta", ha afirmat Domenicali.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada