dilluns, 28 d’octubre del 2013

Espargaró arriba a Barcelona per celebrar el seu títol

Pol Espargaró, recentment proclamat campió del món de Moto2, va aterrar aquest migdia a l'aeroport de Barcelona procedent del Japó, i va emprendre rumb a Granollers (Barcelona) on celebrarà el títol que va obtenir al circuit japonès de Motegi.
Una pancarta en què es podia llegir 'Polyccio & Friends' va rebre al nou campió del Món de Moto2 a la terminal de l'aeroport del Prat. Al costat dels germans Espargaró (Pol i Aleix), viatjaven els familiars i tot l'equip de nou campió, que exhibia una samarreta blanca amb el número 1 al pit.
Espargaró va afirmar a Barcelona que no havia dormit gaire en tot el viatge perquè havia tornat a veure la cursa. "Volia celebrar el títol amb la família", va sentenciar el pilot, una mica abatut pel cansament, però sense deixar de somriure en cap moment. El campió del Món de Moto2 també va comentar que aquest títol "és un salt molt important per al meu futur", i que l'any que ve en MotoGP "hauré d'aprendre dels grans pilots".
Aleix i Pol Espargaró celebren a Motegi el títol del segon
La festa, a la nit
Granollers, la ciutat natal dels germans Espargaró, ja està preparada per rebre als seus campions del Món de motociclisme. Pol va aconseguir el títol de Moto2, i Aleix va guanyar una setmana enrere el de CRT de la categoria de MotoGP per segon any consecutiu.
A la tarda, a partir de les 19:00 hores, està prevista una rua pels carrers de la capital del Vallès Oriental, en què els dos germans aniran muntats en un cotxe descapotable. El recorregut serà des del Palau d'Esports fins a la Plaça de la Porxada, on acabarà la festa amb parlaments de Pol i Aleix.
El club de fans dels pilots, anomenat 'Espargarins', va convocar tots els aficionats en moto a les 18:30 hores al Palau d'Esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada