dimarts, 19 de novembre del 2013

Alonso: "No anirem a Brasil només per diversió"

Fernando Alonso, cinquè al Gran Premi d'Estats Units i ja matemàticament subcampió mundial, espera trobar-se "millor al Brasil, menys cansat", i ha advertit que no aniran allà "només per diversió". "Estic cansat. No he tingut l'adequada preparació física per a aquesta carrera. Vaig estar una setmana al sofà, amb mals de cap, i una mica estressat tot el cap de setmana", va confessar el doble campió mundial a ESPNF1.
Alonso afronta amb optimisme el Gran Premi del Brasil, últim del Mundial de Fórmula 1. "Espero trobar una mica millor al Brasil, menys cansat, gaudir una mica més del cap de setmana. Però hi ha alguns objectius pels quals lluitar en el campionat de constructors, així que no anirem allà només per diversió". "Hi ha molt estrès i molta pressió per a l'equip aquest cap de setmana i intentarem fer tot el que puguem", va anticipar el pilot de Ferrari.
L'escuderia italiana està ara a 15 punts de Mercedes a la lluita pel segon lloc, per darrere del ja campió Red Bull, i pressionada per darrere per Lotus. "Volíem reduir una mica la diferència (amb Mercedes), però no vam tenir ritme per fer-ho i vam tornar a cedir punts mentre que Lotus es va acostar a nosaltres. No va ser un bon cap de setmana pel que fa als punts", ha reconegut.
Alonso va advertir que els Ferrari hauran de "fer-ho millor al Brasil" i ha assenyalat que potser van haver de ser "més realistes i saber que lluitar per la segona plaça en el campionat de constructors era un somni i que aquest somni és difícil que es compleixi" , va subratllar.
Alonso: No anirem al Brasil només per diversió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada