dimarts, 19 de novembre del 2013

Alonso per estona

Els que estan a prop de Fernando Alonso s'han quedat una mica sorpresos del que ha passat en aquestes dues setmanes. L'important traumatisme sofert pel pilot a Abu Dhabi els ha revelat en tota la seva dimensió la seva infatigable caràcter i sobretot, que la seva passió per pujar al monoplaça és la mateixa que fa 10 anys.
"És l'únic amb el que veritablement gaudeix", afirma un dels seus més propers. "No volia perdre la carrera d'Austin de cap manera. Malgrat que va haver d'estar en repòs amb forts dolors durant una setmana a Oviedo. Pel que he pogut veure, ni em plantejo que el 2016 decideixi anar-se'n a casa", afirma .
Qui parla el coneix des de fa 14 anys i ha vist tota la seva trajectòria en monoplaces. Ve a dir que hi ha Alonso per estona i assenyala 2016, perquè és la data en què expira el seu actual contracte amb Ferrari. És cert que Fernando ha assenyalat en més d'una ocasió que vol retirar-se "vestit de vermell", però la seva afició a aquest esport podria portar una mica més enllà si la seva etapa a Maranello s'acaba.
El límit en els temps moderns de campió més longeu el marquen Michael Schumacher, campió el 2004, amb 35 anys, i Alain Prost, que va aconseguir el seu quart títol en 1993 als 38. Aquesta última xifra és curiosa, perquè és quan l'exèrcit americà relleva de servei als pilots per al combat. Se suposa que és a aquesta edat quan certs estudis assenyalen que els reflexos i algunes capacitats cerebrals de visió perifèrica comencen a decréixer.
A Ferrari o en un altre lloc
A Alonso li restarien sis anys a ple rendiment, essent com és un veritable entusiasta de la preparació física.Una altra qüestió és si seran amb el seu actual equip o hi haurà algun canvi més d'escuderia, cosa que determinaran també els resultats i, molt possiblement, el que esdevingui en 2014. Si el nou Ferrari és bo tot anirà una mica més rodat.
Sobre una possible extensió del contracte, cosa a què Fernando s'ha referit en dues ocasions aquesta temporada-una a Singapur i una altra a l'Índia-MARCA ha preguntat a Stefano Domenicali, cap executiu de Ferrari. "Crec que en el moment adequat, en el futur, per què no?", Assegura en mode afirmatiu el responsable italià: "Veurem el moment idoni, perquè Fernando és un dels nostres principals actius en aquests moments".
L'arribada de Kimi Räikkönen, lluny d'intimidar a Fernando, el motiva per demostrar que pot tornar a exercir de fet el paper de líder sobre la pista que ha tingut des que va arribar el 2010 a la Scuderia. També caldrà valorar la capacitat del cotxe i si li permet aconseguir l'anhelat tricampionat. En cas contrari, Montezemolo podria fer la resta per Vettel, que també es deixa estimar quan sent les campanes que arriben des d'Itàlia.
El que també es dóna per fet és que l'asturià pot recalar en diversos equips amb possibilitats de guanyar carreres si tot es torça finalment. El que vol és seguir corrent en el màxim nivell durant més d'un lustre.Encara hi ha Alonso per estona.
Alonso per estona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada