dimarts, 5 de novembre del 2013

Alonso se sotmetrà a més proves en la seva esquena

Fernando Alonso serà sotmès a noves proves en la seva esquena a causa de l' impacte que va produir unes forces de 28g sobre la seva columna durant l'avançament a Jean-Eric Vergne a Yas Marina. El pilot espanyol va reconèixer en el seu compte de Twitter que no va passar bona nit i que passarà una nova revisió per a estar recuperat de cara al Gran Premi d'Estats Units.
Alonso es trobava perfectament en acabar la carrera d'Abu Dhabi, però va haver de sotmetre a l'obligatori reconeixement mèdic de la FIA per a aquestes situacions. Ja a la nit, quan el seu cos es va quedar totlamente fred, va sentir molèsties a l'esquena que no li van deixar dormir profundament.
De totes maneres, està segur que la seva recuperació serà favorable i estarà preparat per a Austin: "Amb sort, estaré bé per a Austin. Encara tinc tots els meus dents. Però la meva esquena òbviament em fa una mica perquè va ser un gran cop".
Alonso va avançar Vergne amb una maniobra arriscada en què va pujar enun piano. En caure el seu Ferrari de nou sobre l'asfalt, Alonso va suportar una cop amb forces de 28g, un nivell que va fer que saltés una alarma al seu cotxe.
Alonso se sotmetrà a més proves en la seva esquena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada