dilluns, 4 de novembre del 2013

"Seb, aquests 25.000 els pagues tu"

Poc li va importar a Sebastian Vettel la multa de 25.000 euros pels donuts (les voltes cremant rodes sobre la mateixa rajola), que va fer per celebrar el títol a l'Índia. Ahir, a Abu Dhabi, va repetir la maniobra, encara que aquesta vegada es va cuidar de que en les formes i en el fons fossin totalment reglamentaris.
Ho va fer fora dels límits de la pista, sabent que podia cremar un extra de gasolina perquè li quedava per tornar a boxes, sense baixar del cotxe i tornant de fet amb el monoplaça sencer al parc tancat, com li van explicar a l'Índia. "Aquesta vegada, els 25.000 euros els pagues tu", li van dir per la ràdio.
"No em recordo molt del que em van dir allà els comissaris però espero haver-ho fet bé, ha estat espontani. Si ho faré o no més vegades depèn de si em sancionen i com", deia somrient. No hi va haver reprimenda de la FIA.
En Índia el dònut va ser perquè igualava Prost, mentre que ahir ho feia amb Schumacher i Ascari, sota la mirada directa dels seus pares al parc tancat on aparques el cotxe. Va donar la impressió que aquest registre li va agradar més que aquell, perquè a Seb gairebé li salten les llàgrimes després amb la premsa, al valorar el que suposa haver igualat el rècord de Schumi, com al mateix Michael li van saltar quan va igualar les poles de Senna. Això de superar l'heroi de la teva infància ha d'arribar al moll de l'os.
«Significa molt per a mi que estiguin meus pares aquí, he corregut molt davant d'ells, però ara les joguines són més grans i hi ha més gent mirant», deia visiblement emocionat, expressant-se a batzegades.«Recordo quan jo era un nen petit veient F1 i Michael estava amb Ferrari dominant. Tenia un cotxe molt fort, i fort esperit d'equip durant molts anys ».
Vettel diu que els rècords no són el trampolí diari que li fa saltar tots els dies dins del cotxe, però el tremolor en la veu traïa el discurs. "Igualar algunes d'aquestes marques de gent tan gran és molt especial, no només per mi, sinó a tot l'equip. He après moltes coses bones de tots ells, i si algun dia tinc fills, espero fer el mateix".
Seb, aquests 25.000 els pagues tu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada