dijous, 21 de novembre del 2013

Domenicali: "Li devem molt a Fernando"

"Vam començar de nou de zero. Després de molts anys de ser segons és hora de pujar una posició ". Stefano Domenicali, cap de Ferrari, esgota l'última curses de l'any amb el major ànim possible, conscient que ningú està content a Ferrari sent subcampió, i animant a Fernando Alonso amb l'únic que pot, amb que només els val fer un cotxe campió .
"Fernando ha estat espectacular en moltes ocasions aquest any. Li devem molt i l'any que ve hem de fer tot el que puguem per donar-li tant a ell, com a Kimi, el que necessiten per guanyar.? És vital ", assegura.? Tant que Fernando estudiarà seguir o no fins 2016 si el nou monoplaça no li permet lluitar per la corona.
En vigílies del Gran Premi del Brasil, que veurà les comiat de Felipe Massa de Ferrari, el president Luca Di Montezemolo va valorar la temporada de l'espanyol donant-li un "8 sobre 10". "Crec que realment és un bon, molt bon pilot", assegura.
Montezemolo, que ha insistit que Ferrari va pagar un alt preu pel canvi de compostos de Pirelli a meitat de temporada, està content amb el canvi de reglament per al 2014. "Estic feliç perquè no m'agrada una competició on l'aerodinàmica proporcioni el 90% de les prestacions. Hem de fer tot el que puguem per donar-li a ell ia Kimi el necessari per guanyar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada