dilluns, 11 de novembre del 2013

Montezemolo: "Massa sempre formarà part de la nostra família"

Montezemolo: Massa sempre formarà part de la nostra família
El president de Ferrari, Luca di Montezemolo, va elogiar Felipe Massa, a qui ha definit com "un veritable home Ferrari" en l'homenatge tributat aquest diumenge al pilot brasiler en el seu comiat de l'equip de Fórmula 1 al circuit de Mugello.
"Hem viscut grans moments junts i altres més difícils com l'accident a Budapest. Han estat anys molt intents i vull donar-li les gràcies públicament. Ara és temps de canvi i de trobar una nova motivació", va afirmar Montezemolo en referència a Massa.
Ferrari va dedicar al pilot brasiler les Finals del seu propi campionat al circuit de Mugello, pròxim a la seu de l'escuderia a Maranello.
"Felip ha estat un veritable home Ferrari i sempre serà part de la nostra història. Li desitjo tot l'èxit, començant per les dues últimes carreres del present campionat. Sempre formarà part de la nostra família", va afegir el president.
Al llarg dels vuit anys que ha romàs en l'equip italià, Massa ha guanyat 11 curses del Mundial de Fórmula 1 i el seu millor classificació va ser el segon lloc que va obtenir el 2008.
A partir de l'any que ve el seu lloc a Ferrari serà ocupat pel finlandès Kimi Raikkonen, que formarà parella de pilots oficials amb l'espanyol Fernando Alonso.

1 comentari: