dimarts, 12 de novembre del 2013

Pérez: "Serà el cap de setmana més important de l'any"

El mexicà Sergio Pérez, pilot de l'escuderia McLaren Mercedes, va afirmar que per a ell el Gran Premi d'Estats Units, que es disputa a Austin, és la prova més important de l'any per la proximitat amb el seu país.
En declaracions distribuïdes pel seu equip, Pérez ha explicat que "Texas està al costat de Mèxic, així que és una perfecta oportunitat perquè molts mexicans es traslladin a Austin per veure la Fórmula 1".
"L'any passat va ser meravellós el nivell del suport dels mexicans, perquè es podien veure les grades plenes de banderes mexicanes i els aficionats amb els que em vaig creuar eren tots realment apassionats i entusiastes", va dir.
"Per a mi serà el cap de setmana més important de l'any i intentaré aconseguir especialment un bon resultat perquè els meus seguidors puguin tornar a casa amb un somriure", va afirmar Pérez, que ha apuntat que en les últimes proves han experimentat una clara progressió, tot i que indicar que tant ell com el britànic Jenson Button encara no han pogut "realment demostrar del que és capaç el cotxe".
Pérez: Serà el cap de setmana més important de l'any

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada