dijous, 28 de novembre del 2013

Webber: "És difícil fer creu i ratlla amb Vettel"

Mark Webber ha utilitzat la seva pàgina web per acomiadar-se per carta de la Fórmula 1. Va destacar les qualitats de Vettel: "Té un talent natural fantàstic, sabem que el seu punt fort està en els entrenaments classificatoris i les cinc primeres voltes de carrera, és la seva marca de la casa, aquesta és la part més complicada de controlar i ha brillat amb això ".
I la seva tortuosa relació: "Resulta més difícil pensar en la part positiva que en la negativa, així que ha estat una decepció, perquè vols mantenir una opinió respectuosa de tot el món, els dónes tantes oportunitats com pots. Han passat massa coses entre nosaltres . Potser quan tinguem més de cinquanta anys serà diferent, però després del que ha passat entre nosaltres és difícil fer creu i ratlla. Evidentment, no m'importa res, a ell tampoc ".
Va atacar a Helmut Marko: "Probablement, està decebut pel fet que els equips de Fórmula 1 hagin de tenir dos cotxes".
I es va mostrar agraït a Newey: "És, amb molt, el millor amb el que he treballat per entendre un cotxe de carreres. He treballat amb molta gent, però l'habilitat d'Adrian per dur a terme el que el pilot i el cotxe necessiten és simplement extraordinària. És algú inspirador per treballar ".
Webber: És difícil fer creu i ratlla amb Vettel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada