dijous, 28 de novembre del 2013

Rossi es dóna fins al juny per decidir si es retira

Valentino Rossi ha posat data a una possible retirada de les motos, al final de la temporada. Tot dependrà de si és capaç o no de plantar cara als tres espanyols a MotoGP, i el termini que es dóna és el de la pretemporada i les sis primeres carreres, és a dir, fins al Gran Premi de Catalunya que es disputarà el 16 de juny al circuit de Montmeló.
«" Si sóc aquí i vull seguir corrent hauré de mantenir davant en 2014, més a prop dels tres primers. De febrer a juny, les proves de pretemporada i les sis primeres carreres del campionat seran crucials per decidir si continuar o deixar de córrer en MotoGP al final de la temporada. M'agradaria seguir durant un parell d'anys, però només si són competitius "», assegura l'italià, de 34 anys, al programa especial de Italia 1 La Nova Era: Un any de MotoGP que s'emet avui i del que ja circula aquest autoultimátum d'un dels pilots més grans de tots els temps, si no el que més.
Adéu a Burgess
El nou vegades campió del món-set d'elles de MotoGP-ja havia anunciat en l'última carrera de València que prescindia del seu mític cap de mecànics durant 14 anys, Jeremy Burgess, per buscar nous aires en la posada a punt de la seva Yamaha. Però no ha de tenir clar que l'australià sigui la causa dels seus mals.
"Explicar ara molts dels detalls del que estava malament entre tots dos podria ser un problema, així que el millor és que tots pensin que es tracta d'una rebequeria del pilot", afegeix l'italià, que només ha guanyat una carrera en les últimes tres temporades, el Gran Premi d'Holanda d'aquest any.
En el seu any de tornada a Yamaha amb prou feines ha pogut plantar cara Jorge Lorenzo, que ha guanyat vuit grans premis, l'ha superat en meta en 15 de 18 carreres i del qual sempre li han separat un bon grapat de segons.
"Valentino, després de dos anys a Ducati adaptant-se a una moto diferent, tornar als 34 anys a una altra moto que no s'assembla en res i lluitar amb rivals a nivell tan alt ... No li serà fàcil» ", assegurava Llorenç. A aquesta mateixa conclusió sembla haver arribat l'italià.
Rossi es dóna fins al juny per decidir si es retira

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada