dilluns, 25 de novembre del 2013

Alonso: "Vam poder acomiadar la temporada amb bon gust de boca"

Fernando Alonso, que va acabar tercer al Gran Premi del Brasil que va tancar la temporada 2013 de Fórmula 1, va acabar content amb el podi, encara que va lamentar que la pluja no hagués arribat abans.
"Ha estat una cursa avorrida per a les expectatives que teníem, crèiem que hi hauria molts canvis per les condicions meteorològiques que podíem aprofitar rodant en pluja, on solem treure una mica més de prestacions comparats amb Red Bull, però vam tenir les 70 voltes en sec i sabiem que seria difícil pujar al podi, perquè ells farien doblet. Però vam poder vèncer Mercedes ja Button i acomiadar la temporada amb bon gust de boca assaborint l'cerimònia allà dalt ", va dir.
L'asturià ja pensa en la propera temporada, on s'espera que tot estigui més competit. "Ja estem pensant en 2014, demà mateix comença la pretemporada al simulador i la preparació física per a un exigent 2014 on esperem estar lluitant de tu a tu amb els rivals tant en sec com en pluja. Confio en el meu equip, en els meus enginyers i en que l'any que ve serem més competitius ", va resumir.
També va tenir paraules d'afecte per al qual ha estat el seu company els últims quatre anys i que abandonarà Ferrari en acabar l'any. "Així que estic trist pel que ha passat en aquesta última carrera, però content pels quatre anys en què ha estat un company increïble, molt competitiu a la pista i també una gran persona. Hem tinguts una relació molt amistosa, hem passat molt de temps junts. Seguirà al pàdoc l'any que ve, encara que amb diferents colors, però sempre el recordarem com un gran company ", va comentar.
"És una pena el que li ha passat a Felip, ha estat una llàstima que li hagin penalitzat perquè crec que el podi estava molt a prop per a ell. Quan el vaig veure quart vaig pensar que el podi serà una molt bona celebració per a ell", va afegir el pilot espanyol.
Paraules per al seu amic Webber
D'altra banda, va reconèixer la trajectòria esportiva de Mark Webber, que amb el seu segon lloc es va acomiadar de la Fórmula 1. "Anem a tirar-te a faltar", va dir Webber establint al seu costat en la roda de premsa després de la carrera, "ets un gran pilot i una gran persona", ha precisat.
Sobre el pròxim campionat en què la novetat dins del box de Ferrari serà la tornada de Kimi Räikkönen, el subcampió va comentar que no el coneix, però que "els rumors diuen que parla poc i està una mica aïllat" encara que va afegir que "en el que ha de pensar l'equip és al cotxe ".
L'espanyol va analitzar la temporada 2013 i ha assegurat que "el millor moment va ser Barcelona, ​​amb la victòria a casa davant de tot el públic" i que "el pitjor si dubte, va ser el Gran Premi de l'Índia". "Patim (el 2013) una mica més que els nostres rivals", va afegir sobre aquesta qüestió.
Alonso: Vam poder acomiadar la temporada amb bon gust de boca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada