dilluns, 25 de novembre del 2013

Mercedes, l'única escuderia que mantindrà els seus pilots el 2014

Malgrat que la graella encara no està complementi configurada, al Mundial 2014 de Fórmula 1 hi haurà, com és habitual, un ball de pilots, i de moment només Mercedes mantindrà la seva actual formació, amb Lewis Hamilton i Nico Rosberg.
Sebastian Vettel seguirà com a líder indiscutible de Red Bull, però aquesta vegada tindrà com a company l'australià Daniel Ricciardo, procedent de l'escuderia filial, Toro Rosso. Ricciardo substituirà un altre 'aussie', Mark Webber, que ha fitxat per la marca alemanya Porsche en un programa al Mundial de Resistència i amb les 24 Hores de Le Mans com a gran objectiu.
Fernando Alonso afrontarà la seva cinquena temporada com a líder de Ferrari, del que després de vuit anys vestit de vermell s'acomiada el brasiler Felipe Massa, fitxat per l'escuderia Williams. La plaça del paulista l'ocuparà a Ferrari el finlandès Kimi Räikkönen, que deixa Lotus per tornar a l'equip amb el qual el 2007 es va proclamar campió mundial, l'últim títol de pilots aconseguit per la Scuderia que el va acomiadar al final del 2009.
Massa ocuparà a Williams el seient del veneçolà Pastor Maldonado, que encara no ha trobat lloc en el campionat de 2014. El seu company l'any que ve serà Valtteri Bottas, que segueix per segon any com a titular de l'equip britànic.
McLaren Mercedes tornarà a comptar amb el britànic Jenson Button, campió del món el 2009 amb un Brawn. Aquesta vegada tindrà un nou company, el danès Kevin Magnussen, campió aquest any de la Formula Renault 3.5 i que ocuparà la vacant que ha deixat el mexicà Sergio Pérez, el futur en la Fórmula 1 segueix sent incert.
La marxa de Ricciardo a Red Bull serà ocupada a Toro Rosso pel rus Daniil Kvyat, guanyador el 2013 de les GP3 Series. El filial de l'equip austríac seguirà comptant com a titular amb el francès Jean-Éric Vergne.
Els francesos Charles Pic i Jules Bianchi continuaran un any més en Caterham i Marussia, respectivament, però cap d'ells sap qui serà el seu company el 2014.
Encara han d'anunciar les seves formacions les escuderies Lotus, Sauber i Force Índia. El francès Romain Grosjean presumiblement seguirà en Lotus, i Sauber, en el qual actualment militen Nico Hülkenberg i Esteban Gutiérrez, encara ha d'anunciar el seu equip titular per al 2014.
I el mateix passa amb Force India, que encara no ha revelat el futur dels seus actuals dos pilots, l'alemany Adrian Sutil i el britànic Paul di Resta.
Mercedes, l'única escuderia que mantindrà els seus pilots el 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada