dimarts, 26 de novembre del 2013

La nova 'dupla Alonso-Räikkönen desperta dubtes

La poderosa dupla de Ferrari per 2014 no deixa a ningú indiferent, ni dins de l'equip, ni fora. Els pilots es encojen d'espatlles i declaren unànimement que els és igual qui sigui el company, que no tenen problemes.
Per sobre de tots dos, el president, Luca Di Montezemolo, està convençut que funcionarà. "Tindran el mateix tractament, no m'agrada el de número 1 i número 2. No vull dir que siguin grans, però estic segur que es portaran bé", va apuntar la setmana passada.
Però al seu costat, algú que ha pilotat al costat dels dos, Felipe Massa, no ho té tan clar: "Amb Kimi podia treballar bé, però no hi havia cap relació o amistat. Ell vivia en el seu propi món i no volia saber res de ningú. Amb Schumacher i Alonso vaig tenir una relació humana, però amb Kimi no. I si ell no la va tenir amb mi, llavors no la tindrà amb ningú ".
Dos galls, una gallina
En l'esportiu, Felip tampoc té clar que la vida sigui fàcil per Kimi. I ho diu qui ha tingut també a Michael Schumacher al seu costat. «Kimi ha d'estar preparat per viure amb Alonso, perquè no és fàcil. És un pilot molt fort, de vegades perfecte, així que Kimi haurà de donar el millor de si en cada ocasió », va assegurar a Interlagos, on es va acomiadar de l'escuderia italiana després de vuit temporades.
Una altra visió peculiar és la d'un altre ex Ferrari com Mario Andretti. "Dos galls al galliner-un haura de ser la gallina", va assegurar recentment. Això no ha fet més que començar.
La nova 'dupla Alonso-Räikkönen desperta dubtes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada