dimarts, 19 de novembre del 2013

Les escuderies podran provar al Brasil els pneumàtics de 2014

Els equips del Mundial de Fórmula 1 podran provar el divendres, en els entrenaments lliures del Gran Premi de Brasil, els pneumàtics que seran utilitzats en 2014.
Per al circuit d'Interlagos, escenari de l'última cursa de la temporada, Pirelli ha escollit els compostos P Zero blanc mitjà i el taronja dur.
Les noves característiques del motor dels cotxes de 2014 tindran un efecte important en els pneumàtics.Segons el permès per la normativa vigent, cada cotxe disposarà dos jocs de pneumàtics de l'any per usar en els Lliures 1 i 2. Aquestes cobertes són prototips del compost mig amb la construcció i el perfil de 2014, anuncia Pirelli en la seva nota prèvia.
El responsable de la marca italiana, Paul Hembery, ha explicat que l'elecció persegueix atendre les diferents demandes del circuit. "Hi ha una sèrie de coses a tenir en compte a Brasil: tot i que va ser reasfaltat fa uns anys, sempre és una pista molt sots, el que fa que sigui difícil per als pneumàtics trobar tracció, i augmenta així mateix les exigències físiques dels pilots. Com l'any passat, anem donar a tots els equips l'oportunitat de provar els pneumàtics de l'any que durant els entrenaments lliures de divendres, a causa dels canvis fonamentals que es produiran en les normes tècniques de 2014 ", diu.
Brasil, afegeix, "és actualment el major mercat per a Pirelli", i sobre el circuit, assenyala la nota, "no és molt dur amb els frens, de manera que la conservació del" momentum "és important.
"Els reglatges d'Interlagos solen ser un compromís: hi ha una llarga recta en pendent ascendent cap a la línia de meta, que posa l'èmfasi en la velocitat i en la potència (un repte per als motors, a causa de l'altitud d'Interlagos), però la revirada secció interior requereix d'una major càrrega aerodinàmica. El sector final de la volta és el més crucial per al temps total ".
Les escuderies podran provar al Brasil els pneumàtics de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada